Contacten

Hallo!

Sinds de lancering van de site hebben we veel contact gezocht met externe partijen. Vooralsnog hebben we contact gelegd met de Avans hogeschool en Gasterra. Het is onze intentie op de korte termijn off-line Groene Waarde sessies te gaan organiseren met geïnteresseerde vrijwilligers. Dit doen we omdat we

 1. Onze methodes en hulpmiddelen verder willen ontwikkelen,
 2. Mensen willen enthousiasmeren mee te gaan doen aan de online versie
 3. Content willen maken waar online deelnemers op aan kunnen haken.

Op de korte termijn willen we, in samenwerking met Avans hogeschool en Gasterra, 200 mensen te spreken krijgen in offline kennis sessies.

Op de langere termijn willen we ook andere partijen benaderen. Ook de politiek heeft hier mogelijkheden. Deze analyse geeft de kijk van verschillende politieke partijen op duurzaamheid weer.

Mocht je geïnteresseerd zijn in zo’n offline sessie, hou deze site in de gaten om te zien wanneer deze plaats zal vinden!

Bedankt voor jullie interesse!

Het Groene Waarde team.

2 Reacties op Contacten

 1. +2

  Waarchtig fascinerend! Bent u toevallig van plan nog meer van dit soort artikels te maken? Ik hoop het! Ik ben in ieder geval behoorlijk verrast. Ga vooral zo door.
  De groeten van een fan.

 2. +2

  Wezenlijk fascinerend! Bent u toevallig van plan meer van dit soort artikels te maken? Ik hoop het! Ik ben in ieder geval behoorlijk verbluft. Ga vooral zo door!

Geef een reactie